Doe het zelf met Mijnerfenis.nl

Of kies voor het gemak van onze backoffice-diensten
Maak een afspraak
Als u kiest voor Mijnerfenis.nl wikkelt u op efficiënte wijze de nalatenschap af, terwijl de erfgenamen op afstand online mee kunnen kijken. Toch kunnen er redenen zijn om de afwikkeling niet zelf te doen, maar over te laten aan de professionals van Mijnerfenis.nl. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze backoffice-dienstverlening.

Waarom Mijnerfenis.nl?

Misschien beschikt u wel over kennis van het erfrecht,
maar heeft u voor het boedelen geen ervaren mensen of capaciteit beschikbaar.
Misschien heeft u niet de beschikking over een efficiënte tool om te kunnen boedelen.

Of misschien ziet u nieuwe commerciële kansen door gebruik te maken van onze backoffice-dienstverlening.

Wij gaan graag voor u aan de slag

Een bekend gezegde is ‘Een boek lezen is wat anders dan zelf een boek schrijven’. En zo is het ook met boedelen. Als u kiest voor uitbesteden aan Mijnerfenis.nl, laat u het werk over aan onze vakbekwame, notariële boedelaars. Door hun jarenlange ervaring kennen zij het klappen van de zweep.

Zo werkt het

Als wij voor u aan de slag gaan, blijft u in principe zelf gevolmachtigde, executeur of vereffenaar. De rekening & verantwoording besteedt u uit aan ervaren professionals. Desgewenst inclusief de aangifte(n) voor de Belastingdienst. U communiceert zelf met uw cliënten en u maakt zelf prijsafspraken met uw cliënten. Kortom, u behoudt de volledige regie!

Uw wensen staan centraal

Bij onze backoffice-dienstverlening draait het om u en uw cliënten. Hoe we de samenwerking inrichten, bespreken we graag met u. Alles is mogelijk; voor al uw dossiers, voor enkele dossiers of zelfs voor één dossier.

Hieronder zetten we enkele suggesties op een rij:

Wij kunnen desgewenst de coördinatie van de facilitaire zaken van u overnemen. We maken dan goede afspraken over wie de communicatie naar uw cliënten doet.

U kunt gebruik maken van ons advies als aanvulling op de rekening & verantwoording-werkzaamheden.

Wij kunnen de volledige communicatie met uw cliënten verzorgen. Desgewenst uit uw naam.

U kunt de bankzaken (bankverkeer) aan ons overlaten.

Wij kunnen optreden als uw boedelnotaris.

Alles is mogelijk!

U ziet het, alles is mogelijk! Van de volledige afwikkeling of het uitvoeren van deelopdrachten. En alles ertussen. In alle gevallen kunt u meekijken in uw dossier(s) via www.mijnerfenis.nl, uitgevoerd in uw eigen huisstijl of die van ons. In alle gevallen staat duidelijkheid voorop in onze samenwerking. Daarom leggen we vooraf schriftelijk vast hoe onze samenwerking eruit ziet.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze backoffice-dienstverlening?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.