Het brein

achter Mijnerfenis.nl
Maak een afspraak
Zoals bij veel goede ideeën is ook Mijnerfenis.nl geboren uit onvrede. Om precies te zijn: die van Ad Kuijpers van Van Gogh notarissen & adviseurs. Hij stond vele families bij gedurende de verdrietige periode rondom een verlies. Het werd zijn missie om voor hen de onbekende en lastige materie rondom nalatenschappen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Samen met andere specialisten op het gebied van fiscaal en familierecht ontwikkelde Ad een unieke en pragmatische tool, om de afwikkeling van nalatenschappen toegankelijk te maken en grotendeels te automatiseren.

Emoties, aannames, overtuigingen…

Ad Kuijpers: “Een erfenis kent vele aspecten. De afwikkeling van de nalatenschap moet uiteraard goed geregeld worden, zodat iedereen krijgt waar hij recht op heeft. Maar wat vaak wordt vergeten is dat je bij een erfenis ook te maken hebt met emoties, aannames, overtuigingen, vooroordelen, gelijk halen en nog veel meer. Niet iedereen gaat daar op de juiste wijze mee om. Met Mijnerfenis.nl wordt het eenvoudiger om de emoties te managen en uw dienstverlening te optimaliseren.”

“Met Mijnerfenis.nl zorgt u voor rust, overzicht en helderheid én biedt u cliënten de zekerheid dat de afwikkeling van de nalatenschap juridisch én fiscaal en in één keer goed gebeurt. Daar ben ik trots op!”

Ad Kuijpers
Oprichter Mijnerfenis.nl

Ervaring, communicatie en transparantie

Als specialist in erfenisafhandeling hebben wij veel ervaring met álles wat hierbij komt kijken. Denk aan de juiste ‘technische’ afhandeling van alle procedures en wettelijke vereisten. Maar anderzijds ook aan alle fiscale aspecten, zodat financiële verrassingen achteraf worden voorkomen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat uw cliënten snel weer verder kunnen met hun leven.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij geleerd dat communicatie en transparantie veel problemen en onduidelijkheden kan voorkomen. Mijnerfenis.nl combineert deze aspecten en zorgt voor rust, overzicht, helderheid en de zekerheid dat de afwikkeling van de nalatenschap professioneel en in één keer goed gebeurt. Zowel juridisch als fiscaal.

Mijnerfenis.nl voor uw kantoor

Benieuwd naar de mogelijkheden van Mijnerfenis.nl voor uw kantoor? Neem contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een demo.