Notariskantoor Riteco

uit Oldenzaal

We hoeven niet meer met losse bestanden, berekeningen en andere handmatige handelingen te werken

Notariskantoor Riteco in Oldenzaal biedt professionele notariële dienstverlening in een toegankelijk en laagdrempelig kantoor. De kwaliteit van de dienstverlening en de persoonlijke relatie met de klant hebben bij Riteco de hoogste prioriteit en aanpak is er transparant en helder. Sinds kort werkt Riteco met Mijnerfenis.nl en dat bevalt uitstekend volgens notarieel medewerker Joep Vos.

Emotionele aangelegenheid

Joep: “Wij zijn in contact gekomen met Mijnerfenis.nl via een flyer die mijn collega Annelien Olde Riekerink ontving als lid van belangenorganisatie NOVEX. Wij werden getriggerd door de transparantie en duidelijkheid van deze softwaretool. Nalatenschapsafwikkeling (boedelafwikkeling) is voor erfgenamen vaak een emotionele aangelegenheid. Daarom wil je erfgenamen duidelijkheid bieden en zo veel mogelijk inzage geven in het afwikkelingsproces.”

24 Uur per dag inzage

“Wij hebben uiteindelijk voor Mijnerfenis.nl gekozen, omdat het makkelijk is in gebruik. Zo hoeven we niet meer met losse bestanden, berekeningen en andere handmatige handelingen te werken. Daarnaast geeft Mijnerfenis.nl 24 uur per dag inzage aan erfgenamen. Dat geeft hun duidelijkheid en transparantie in onze werkzaamheden.”

Goede doelen

“De implementatie verliep prima. Na aanlevering van enkele gegevens aan de medewerkers van Mijnerfenis.nl stond het portaal voor ons kantoor snel klaar. Wij hebben vervolgens enkele webinars gevolgd om snel aan de slag te kunnen met Mijnerfenis.nl. Zodra wij een nalatenschap in behandeling nemen, informeren wij de erfgenamen over Mijnerfenis.nl en geven we ze te zijner tijd online toegang tot de nalatenschap. Daarna wijst veel zich vanzelf. Erfgenamen, ook goede doelen, staan positief tegenover het gebruik van Mijnerfenis.nl. Ook zij ervaren het als een duidelijk en overzichtelijk systeem.”

Aanpassingen en ontwikkelingen

“Zowel onze medewerkers als de erfgenamen zijn erg positief over Mijnerfenis.nl. Ook vind ik het prettig dat we goed op de hoogte worden gehouden van aanpassingen in het systeem en nieuwe ontwikkelingen. Daardoor missen we niets!”

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u rust, overzicht en zekerheid creëren bij de afwikkeling van een nalatenschap? Kies dan voor Mijnerfenis.nl. Neem contact met ons op of raadpleeg de veel gestelde vragen als u meer wilt weten. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.